24-uurs service

Service wagens

Bouwheer Zeewolde beschikt over een aantal service wagens waarmee we u op elk gebied onderweg van dienst kunnen zijn. We zijn 24/7 beschikbaar om pech service te bieden, zodat u geen minuut te lang stil staat. Wanneer u met onderweg met pech staat kunt u ons bereiken op het service nummer :
+31 (0) 36 521 83 83

European Trailer Care

Bouwheer Zeewolde is aangesloten bij European Trailer Care. Een service partner om u op elk moment van de dag overal in Nederland hulp te kunnen bieden. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van een groeiend aantal gespecialiseerde trailer- reparatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van European Trailer Care is dat de fleetowner voorop staat.

Met eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Trailer Care de beste en snelste service. Via één telefoonnummer is onderhoud aan trailers van Groningen tot Kortrijk gegarandeerd en door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze is de kwaliteit constant hoog.

Meer informatie op:
ETC European Trailer Carewww.europeantrailercare.com

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder