Onderhoud & Reparatie

Bouwheer Zeewolde is in staat om alle trekkende en en getrokken voertuigen te onderhouden en te repareren. Wij bieden een complete trailerservice aan, “vanaf de voorbumper van de truck tot het laatste rubber van de oplegger”. Bouwheer Zeewolde heeft alles in huis om uw truck, oplegger, laadklep en koelmotor te kunnen onderhouden en repareren.

Diagnose systemen

In onze keuringhal beschikken wij over de modernste rem-diagnoseapparatuur, waarmee wij aan opleggers met Knorr- en Wabco EBS-/ ABS remdiagnoses en reparaties kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over diagnose aparatuur om alle soorten bedrijfswagens te kunnen uitlezen, zodat we fouten kunnen opsporen en uw truck kunnen repareren.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct: 
+31 (0) 36 521 83 83

Periodiek onderhoud:

Ook kunnen wij u zorg dragen voor uw gehele wagenpark zodat deze altijd in een goede staat verkeerd en stilstand onderweg voorkomt.
Klik op de onderstaande afbeelding als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en de punten die wij standaard controleren bij doorgang van uw trailer als onderdeel van onze onderhoudsbeurt.

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder