One way trailer trucking

Internationaal transport 

Bouwheer Services mag zich een specialist noemen in het one way vervoeren van opleggers en aanhangwagens. Voor vele opleggerfabrikanten, importeurs en trailerverhuurbedrijven vervoeren wij nieuwe en gebruikte opleggers met een vloot jonge trekkers, bemand door ervaren, goed opgeleide chauffeurs door geheel Europa.

Onze NIWO transportvergunningen binnen- en buitenland rechtvaardigen dat lading deel kan uitmaken van onze Europese trajecten.Het (indien gewenst) laden van de voertuigen en het goede netwerk geven vanzelfsprekend een besparing in de transportkosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of een offerte. Het directe telefoonnummer voor de transportafdeling Bouwheer Services is +31 36 521 83 72 of mail ons.

Voor onze algemene voorwaarden: Klik hier

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder