Uitgelicht

FleetGrip app geeft Bouwheer Zeewolde real-time inzicht tijdelijke parkeerlocaties

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.000 trailers per jaar. De trailers voor gepland- en onderhanden werk worden geparkeerd in de werkplaatsen en op verschillende beveiligde terreinen rond het bedrijf.

Om zo efficiënt mogelijk om te kunnen gaan met tijd en middelen, werd FleetGrip gevraagd om een oplossing te ontwikkelen waarmee medewerkers van Bouwheer Zeewolde real-time inzicht hebben in de tijdelijke locaties van de trailers en voertuigen op verschillende bedrijfslocaties.

Geen extra datakosten
Het resultaat is de handige FleetGrip voertuiglocatie app. In dit geval speciaal voor Bouwheer Zeewolde ontwikkeld. Geschikt voor iOS en Android smartphones en tablets. Deze oplossing werkt zonder montage van track & trace hardware en extra datakosten. De actuele posities kunnen via de app ter plekke en via het ERP programma op kantoor worden geraadpleegd en geactualiseerd. Nu hoeven we eindelijk niet meer te zoeken naar de locaties van opleggers!

Bel mij terug


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder