Uitgelicht

FleetGrip app geeft Bouwheer Zeewolde real-time inzicht tijdelijke parkeerlocaties

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.000 trailers per jaar. De trailers voor gepland- en onderhanden werk worden geparkeerd in de werkplaatsen en op verschillende beveiligde terreinen rond het bedrijf.

Om zo efficiënt mogelijk om te kunnen gaan met tijd en middelen, werd FleetGrip gevraagd om een oplossing te ontwikkelen waarmee medewerkers van Bouwheer Zeewolde real-time inzicht hebben in de tijdelijke locaties van de trailers en voertuigen op verschillende bedrijfslocaties.

Geen extra datakosten
Het resultaat is de handige FleetGrip voertuiglocatie app. In dit geval speciaal voor Bouwheer Zeewolde ontwikkeld. Geschikt voor iOS en Android smartphones en tablets. Deze oplossing werkt zonder montage van track & trace hardware en extra datakosten. De actuele posities kunnen via de app ter plekke en via het ERP programma op kantoor worden geraadpleegd en geactualiseerd. Nu hoeven we eindelijk niet meer te zoeken naar de locaties van opleggers!

Bel mij terug


Laatste nieuws

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder