Laadkleppen

Specialist

Wij leveren alle merken hydraulische laadkleppen. Deze monteren wij in onze werkplaats. Bouwheer Zeewolde is dealer van Dhollandia, Zepro en Bär, maar levert en monteert ook andere merken op aanvraag. Voor externe storingen zijn er twee compleet uitgeruste servicewagens beschikbaar.

Bar cargolift, Zepro, Dhollandia

De montage van laadkleppen is door jarenlange ervaring een specialiteit geworden. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS (lichtbakken, kentekenplaathouders etc) waarbij het visuele aspect en de duurzaamheid bekend is bij onze klanten. De kreet:
“doe maar in de Bouwheer uitvoering” is bij meerdere opdrachtgevers bekend. 

Voor meer informatie neem contact op met ,

Robin Bouwheer
Tel:+31 (0) 36 521 83 88
Email: Mail Robin

 

 

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder