Nieuwbouw

Schmitz Cargobull maatwerk

Jaarlijks bouwen we meer als 2000 opleggers af naar wensen van de klant, grotendeels voor Schmitz Cargobull. We zorgen er voor dat de opleggers volledig naar specificatie en wensen worden opgebouwd, hierbij zorgen we onder andere voor:

  • de perfecte combinatie van elektronisch geregelde rem- en luchtveringsystemen
  • de juiste laadklep configuratie
  • kopschot en onder montage van koelmachines
  • montage van ladingszekeringssystemen
  • de gewenste achterzijde en verlichtingsspecificatie

Kort samen gevat; alles van luchthand tot bumper. 


Voor een overzicht van de achterzijden die wij leveren:

                        Bouwheer Zeewolde achterzijden

Meer als 500 laadkleppen in het jaar

Doordat wij meer als 2000 nieuwe opleggers afbouwen naar wensen van de klant, monteren wij ook meer als 500 laadkleppen per jaar. Hierdoor zijn wij een specialist geworden in het opbouwen van alle soorten laadkleppen op alle soorten trucks en trailers.

Aanpassen rem- en luchtsysteem

We verrichten controles en metingen aan onderdelen van luchtdrukremsystemen en kunnen deze compleet aanpassen naar de wens van de klant. 

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct:
 +31 (0) 36 521 83 83

 


Bel mij terug


Uitgelicht

De trailer expert gevestigd in Zeewolde heeft de productiecapaciteit flink verhoogd, benoemd Rob Bouwheer;  ''Om in de vraag van de huidige klanten te kunnen voorzien, zijn we dit jaar van 14 naar 23  werkplekken gegroeid. Verder zijn er tal van maatregelen genomen om deze groei in capaciteit op een efficiënte manier te managen.

Lees verder


Laatste nieuws

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder

Start van de werkplaats uitbouw

                                     
Lees verder

Geslaagde Oldtimer Lente Rit

De OCV (Oldtimer contactgroep Veluwe) had op Zaterdag 28 maart 2015 weer een geslaagde Oldtimer rit georganiseerd! 's Ochtends stond de koffie om 9.00 uur klaar op de Industrieweg 18 met een mooie rit in het vooruitzicht. Het zonnetje was nog niet te bekennen op deze lente dag maar, de old timers begonnen zich geleidelijk al op op te stellen op ten eerste het terrein waar dan ook de vele bedrijfsactiviteiten van Bouwheer Zeewolde te bezichtigen waren. Ook het terrein van onze overburen Bakker Transport was ter beschikking voor de deelnemers. Het was tijd om de oldtimers te starten om vanuit Zeewolde via Elburg richting ermelo te rijden.  De tussenstop bij Wincoop Autospuiterij en schade was goed geregeld en voor ierdereen was er soep, broodjes en wat te drinken. Hierna vervolgde we onze route naar de finish dat op het nieuwe industrieterrein de Hoef in Amersfoort was. Bij Oldtimerwereld Amersfoort was een mooie collectie luxe oldtimers te bezichtigen. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag, wij hebben er in ieder geval van genoten! : Foto's
Lees verder