24-uurs service

Service wagens

Bouwheer Zeewolde beschikt over een aantal service wagens waarmee we u op elk gebied onderweg van dienst kunnen zijn. We zijn 24/7 beschikbaar om pech service te bieden, zodat u geen minuut te lang stil staat. Wanneer u met onderweg met pech staat kunt u ons bereiken op het service nummer :
+31 (0) 36 521 83 83

European Trailer Care

Bouwheer Zeewolde is aangesloten bij European Trailer Care. Een service partner om u op elk moment van de dag overal in Nederland hulp te kunnen bieden. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking van een groeiend aantal gespecialiseerde trailer- reparatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van European Trailer Care is dat de fleetowner voorop staat.

Met eigen opleidingen en grote capaciteit biedt European Trailer Care de beste en snelste service. Via één telefoonnummer is onderhoud aan trailers van Groningen tot Kortrijk gegarandeerd en door de uniforme en gestandaardiseerde werkwijze is de kwaliteit constant hoog.

Meer informatie op:
ETC European Trailer Carewww.europeantrailercare.com

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder