Opleggers

Schmitz

Service partner of the year 2010Omdat wij Schmitz Partner zijn kunt u ook terecht bij ons voor de verkoop van Schmitz trailers. Schmitz is de grootste trailer fabrikant in Europa en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de transportsector. Door onze jarenlange samenwerking met Schmitz kunnen we voor u de perfecte oplegger samenstellen.

U kunt bij ons terecht voor verkoop, onderdelen, after sales, garantie, homologatie, etc.

RDW Importkeuringen

Het technisch inspecteren, repareren en RDW-registreren van import-opleggers is een specialiteit van Bouwheer Zeewolde.

Voor opleggerfabrikanten en/of -importeurs met een typegoedkeuring of voor incidentele RDW- keuringen, inclusief het tenaamstellen van het kentekenbewijs en de kentekenplaat verzorgd Bouwheer met de RDW het volledige pakket. Onze jarenlange relatie met de RDW en directe on-line verbinding bewerkstelligen een vlotte Nederlandse registratie van alle merken importopleggers en aanhangwagens omdat wij de juiste weg weten in de behandeling van de benodigde importdocumenten. Wij verzorgen dit voor meerdere buitenlandse trailerfabrikanten.

Ook voor gebruikte import-opleggers verzorgen wij het complete keuringstraject.

Voertuigtransport van- en naar Zeewolde kan verzorgt worden door onze eigen transport afdeling.

Voor meer informatie neem contact op met de Sales Manager,

Rob Bouwheer
Tel:+31 (0) 36 521 83 74
Email: Mail Rob

Bel mij terug


Uitgelicht

De trailer expert gevestigd in Zeewolde heeft de productiecapaciteit flink verhoogd, benoemd Rob Bouwheer;  ''Om in de vraag van de huidige klanten te kunnen voorzien, zijn we dit jaar van 14 naar 23  werkplekken gegroeid. Verder zijn er tal van maatregelen genomen om deze groei in capaciteit op een efficiënte manier te managen.

Lees verder


Laatste nieuws

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder

Start van de werkplaats uitbouw

                                     
Lees verder

Geslaagde Oldtimer Lente Rit

De OCV (Oldtimer contactgroep Veluwe) had op Zaterdag 28 maart 2015 weer een geslaagde Oldtimer rit georganiseerd! 's Ochtends stond de koffie om 9.00 uur klaar op de Industrieweg 18 met een mooie rit in het vooruitzicht. Het zonnetje was nog niet te bekennen op deze lente dag maar, de old timers begonnen zich geleidelijk al op op te stellen op ten eerste het terrein waar dan ook de vele bedrijfsactiviteiten van Bouwheer Zeewolde te bezichtigen waren. Ook het terrein van onze overburen Bakker Transport was ter beschikking voor de deelnemers. Het was tijd om de oldtimers te starten om vanuit Zeewolde via Elburg richting ermelo te rijden.  De tussenstop bij Wincoop Autospuiterij en schade was goed geregeld en voor ierdereen was er soep, broodjes en wat te drinken. Hierna vervolgde we onze route naar de finish dat op het nieuwe industrieterrein de Hoef in Amersfoort was. Bij Oldtimerwereld Amersfoort was een mooie collectie luxe oldtimers te bezichtigen. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag, wij hebben er in ieder geval van genoten! : Foto's
Lees verder