Opleggers

Schmitz

Service partner of the year 2010Omdat wij Schmitz Partner zijn kunt u ook terecht bij ons voor de verkoop van Schmitz trailers. Schmitz is de grootste trailer fabrikant in Europa en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de transportsector. Door onze jarenlange samenwerking met Schmitz kunnen we voor u de perfecte oplegger samenstellen.

U kunt bij ons terecht voor verkoop, onderdelen, after sales, garantie, homologatie, etc.

RDW Importkeuringen

Het technisch inspecteren, repareren en RDW-registreren van import-opleggers is een specialiteit van Bouwheer Zeewolde.

Voor opleggerfabrikanten en/of -importeurs met een typegoedkeuring of voor incidentele RDW- keuringen, inclusief het tenaamstellen van het kentekenbewijs en de kentekenplaat verzorgd Bouwheer met de RDW het volledige pakket. Onze jarenlange relatie met de RDW en directe on-line verbinding bewerkstelligen een vlotte Nederlandse registratie van alle merken importopleggers en aanhangwagens omdat wij de juiste weg weten in de behandeling van de benodigde importdocumenten. Wij verzorgen dit voor meerdere buitenlandse trailerfabrikanten.

Ook voor gebruikte import-opleggers verzorgen wij het complete keuringstraject.

Voertuigtransport van- en naar Zeewolde kan verzorgt worden door onze eigen transport afdeling.

Voor meer informatie neem contact op met de Sales Manager,

Rob Bouwheer
Tel:+31 (0) 36 521 83 74
Email: Mail Rob

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder