Onderhoud & Reparatie

Bouwheer Zeewolde is in staat om alle trekkende en en getrokken voertuigen te onderhouden en te repareren. Wij bieden een complete trailerservice aan, “vanaf de voorbumper van de truck tot het laatste rubber van de oplegger”. Bouwheer Zeewolde heeft alles in huis om uw truck, oplegger, laadklep en koelmotor te kunnen onderhouden en repareren.

Diagnose systemen

In onze keuringhal beschikken wij over de modernste rem-diagnoseapparatuur, waarmee wij aan opleggers met Knorr- en Wabco EBS-/ ABS remdiagnoses en reparaties kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over diagnose aparatuur om alle soorten bedrijfswagens te kunnen uitlezen, zodat we fouten kunnen opsporen en uw truck kunnen repareren.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct: 
+31 (0) 36 521 83 83

Periodiek onderhoud:

Ook kunnen wij u zorg dragen voor uw gehele wagenpark zodat deze altijd in een goede staat verkeerd en stilstand onderweg voorkomt.
Klik op de onderstaande afbeelding als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en de punten die wij standaard controleren bij doorgang van uw trailer als onderdeel van onze onderhoudsbeurt.

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder