Onderhoud & Reparatie

Bouwheer Zeewolde is in staat om alle trekkende en en getrokken voertuigen te onderhouden en te repareren. Wij bieden een complete trailerservice aan, “vanaf de voorbumper van de truck tot het laatste rubber van de oplegger”. Bouwheer Zeewolde heeft alles in huis om uw truck, oplegger, laadklep en koelmotor te kunnen onderhouden en repareren.

Diagnose systemen

In onze keuringhal beschikken wij over de modernste rem-diagnoseapparatuur, waarmee wij aan opleggers met Knorr- en Wabco EBS-/ ABS remdiagnoses en reparaties kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over diagnose aparatuur om alle soorten bedrijfswagens te kunnen uitlezen, zodat we fouten kunnen opsporen en uw truck kunnen repareren.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct: 
+31 (0) 36 521 83 83

Periodiek onderhoud:

Ook kunnen wij u zorg dragen voor uw gehele wagenpark zodat deze altijd in een goede staat verkeerd en stilstand onderweg voorkomt.
Klik op de onderstaande afbeelding als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en de punten die wij standaard controleren bij doorgang van uw trailer als onderdeel van onze onderhoudsbeurt.

Bel mij terug


Uitgelicht

De trailer expert gevestigd in Zeewolde heeft de productiecapaciteit flink verhoogd, benoemd Rob Bouwheer;  ''Om in de vraag van de huidige klanten te kunnen voorzien, zijn we dit jaar van 14 naar 23  werkplekken gegroeid. Verder zijn er tal van maatregelen genomen om deze groei in capaciteit op een efficiënte manier te managen.

Lees verder


Laatste nieuws

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder

Start van de werkplaats uitbouw

                                     
Lees verder

Geslaagde Oldtimer Lente Rit

De OCV (Oldtimer contactgroep Veluwe) had op Zaterdag 28 maart 2015 weer een geslaagde Oldtimer rit georganiseerd! 's Ochtends stond de koffie om 9.00 uur klaar op de Industrieweg 18 met een mooie rit in het vooruitzicht. Het zonnetje was nog niet te bekennen op deze lente dag maar, de old timers begonnen zich geleidelijk al op op te stellen op ten eerste het terrein waar dan ook de vele bedrijfsactiviteiten van Bouwheer Zeewolde te bezichtigen waren. Ook het terrein van onze overburen Bakker Transport was ter beschikking voor de deelnemers. Het was tijd om de oldtimers te starten om vanuit Zeewolde via Elburg richting ermelo te rijden.  De tussenstop bij Wincoop Autospuiterij en schade was goed geregeld en voor ierdereen was er soep, broodjes en wat te drinken. Hierna vervolgde we onze route naar de finish dat op het nieuwe industrieterrein de Hoef in Amersfoort was. Bij Oldtimerwereld Amersfoort was een mooie collectie luxe oldtimers te bezichtigen. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag, wij hebben er in ieder geval van genoten! : Foto's
Lees verder