Werkplaats

Van het luchthand tot de bumper, van aanschaf tot inruil.

In onze moderne werkplaats kunnen wij u alle service bieden op het gebied van trucks en trailers. U kunt bij de werkplaats terecht voor o.a.:

 • Reparatie en Onderhoud

  Onderhoud & Reparatie

 • 24 uur service

  24 Uurs service

 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

 • APK / LPK

  Periodieke Keuringen

 • Schade

  Schadeherstel

 • ABS / EBS

  ABS en EBS

 • ABS / EBS

  LZV Keuring (RDW & TÜV)

Complete trailerservice
Getrokken materiaal is de afgelopen jaren een stuk veelzijdiger geworden. Daarnaast is ook de technische complexiteit toegenomen, met het oog op verkeersveiligheid en natuurlijk de veiligheid van lading en chauffeur. De trailer is niet langer een apparaat dat een beetje achter de trekker aan rolt, maar een technisch hoogwaardig voertuig met een eigen kenteken en, heel belangrijk, eigen elektronica die speciale diagnose apparatuur vereist en gekwalificeerde monteurs. Bouwheer Zeewolde is het servicebedrijf dat hiermee een actieve, ondersteunende rol kan spelen voor uw bedrijf, of dat nu quick service betreft, periodieke keuringen of meer intensief, langdurig onderhoudswerk.  

Schadeherstel en maatwerk
Bouwheer Zeewolde kan u ook op minder voor de hand liggende tijdstippen van dienst zijn. Alles wordt in het werk gesteld om uw trailers zo snel mogelijk in optimale conditie weer de weg op te krijgen. Ons bedrijf beschikt ook over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van schadeherstel met een specialisatie in zogenaamde ferroplast panelen. Wij helpen uw materiaal snel weer in perfecte conditie de weg op. 

Heldere focus op innovatie
Samenwerking met ons betekent dat u geen omkijken meer heeft naar de service rondom uw getrokken wagenpark. Bij Bouwheer Zeewolde wordt altijd met de laatste en nieuwste software gewerkt, waarmee eventuele storingen un trailer elektronica snel en doeltreffend uitgelezen kunnen worden. Vanzelfsprekend kunt u ook voor regulier onderhoud bij Bouwheer terecht.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak! 

 

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder