Werkplaats

Van het luchthand tot de bumper, van aanschaf tot inruil.

In onze moderne werkplaats kunnen wij u alle service bieden op het gebied van trucks en trailers. U kunt bij de werkplaats terecht voor o.a.:

 • Reparatie en Onderhoud

  Onderhoud & Reparatie

 • 24 uur service

  24 Uurs service

 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

 • APK / LPK

  Periodieke Keuringen

 • Schade

  Schadeherstel

 • ABS / EBS

  ABS en EBS

 • ABS / EBS

  LZV Keuring (RDW & TÜV)

 • ABS / EBS

  Koelmotoren onderhoud

Complete trailerservice
Getrokken materiaal is de afgelopen jaren een stuk veelzijdiger geworden. Daarnaast is ook de technische complexiteit toegenomen, met het oog op verkeersveiligheid en natuurlijk de veiligheid van lading en chauffeur. De trailer is niet langer een apparaat dat een beetje achter de trekker aan rolt, maar een technisch hoogwaardig voertuig met een eigen kenteken en, heel belangrijk, eigen elektronica die speciale diagnose apparatuur vereist en gekwalificeerde monteurs. Bouwheer Zeewolde is het servicebedrijf dat hiermee een actieve, ondersteunende rol kan spelen voor uw bedrijf, of dat nu quick service betreft, periodieke keuringen of meer intensief, langdurig onderhoudswerk.  

Schadeherstel en maatwerk
Bouwheer Zeewolde kan u ook op minder voor de hand liggende tijdstippen van dienst zijn. Alles wordt in het werk gesteld om uw trailers zo snel mogelijk in optimale conditie weer de weg op te krijgen. Ons bedrijf beschikt ook over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van schadeherstel met een specialisatie in zogenaamde ferroplast panelen. Wij helpen uw materiaal snel weer in perfecte conditie de weg op. 

Heldere focus op innovatie
Samenwerking met ons betekent dat u geen omkijken meer heeft naar de service rondom uw getrokken wagenpark. Bij Bouwheer Zeewolde wordt altijd met de laatste en nieuwste software gewerkt, waarmee eventuele storingen un trailer elektronica snel en doeltreffend uitgelezen kunnen worden. Vanzelfsprekend kunt u ook voor regulier onderhoud bij Bouwheer terecht.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak! 

 

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder