ABS / EBS

Diagnose

Onze monteurs zijn opgeleid in het werken met alle beschikbare rem en lucht diagnose-systemen. Voor u betekent dit dat u met elk merk en type oplegger bij ons terecht kan, of  deze nu zijn uitgevoerd met:

  • Wabco
  • Knorr
  • Haldex
  • Alle andere systemen

Meer informatie of een gerichte oplossing nodig? Laat ons contact met u opnemen door hier naast uw gegevens in te vullen, of neem contact met één van onze medewerkers op.

Trailer EBS

Getrokken materieel is de afgelopen jaren een stuk veelzijdiger geworden. Daarnaast is ook de technische complexiteit toegenomen, meest met het oog op verkeersveiligheid en natuurlijk met het oog op veiligheid van lading en chauffeur. De trailer is niet langer een apparaat dat een beetje achter de trekker aan rolt, maar een technisch hoogwaardig voertuig met een eigen kenteken en, heel belangrijk, eigen elektronica die speciale diagnose apparatuur vereist en gekwalificeerde monteurs. Bouwheer Zeewolde is het servicebedrijf dat hiermee een actieve, ondersteunende rol kan spelen voor uw bedrijf, of dat nu quick service betreft of meer intensief, langduriger onderhoudswerk.

De elektronisch geregelde remsystemen worden steeds veelomvattender. Door deze systemen te installeren en combineren kunnen wij u de perfecte oplossingen bieden voor de manouvreerbaarheid en mobiliteit van de oplegger.

EBS-data uitlezen is op grote schaal mogelijk, daardoor kunnen wij het mogelijk maken om fleets nauwkeurig op onderhoud aan te sturen. Hierdoor wordt te late en voortijdig onderhoud uitgesloten of verminderd, zodat uw planning zo efficient mogelijk om kan gaan met onderhoud.

ABS/ EBS diagram
 

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct:
+31 (0) 36 521 83 83

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder