Over Bouwheer

Familiebedrijf met hart voor transport

Vanaf 1982 zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van getrokken voertuigen. Ons bedrijf is sinds 1997 gevestigd in het logistieke centrum van Nederland: Zeewolde.


Op bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde biedt ons bedrijf volop gelegenheid voor het onderhouden en repareren van alle merken en typen transportvoertuigen. U kunt onder andere bij ons terecht voor APK 1 keuringen, remdiagnosetests van ABS- en EBS systemen van Bosch, Wabco en Knorr. Ook het herstellen van carrosserieschades aan huif-, schuif-, kipper- en koelopleggers, het monteren en repareren van alle merken hydraulische laadkleppen en de levering van traileronderdelen behoort tot onze specialisatie. Bouwheer Zeewolde is servicedealer van verschillende merken en typen huif-, schuif-, kipper-, tank- en koelopleggers

Lees meer over de Historie of neem een kijkje bij ons binnen via de 360 virtuele tour &  Foto impressie

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder

Clazing weer helemaal opgeknapt!


Lees verder