Over Bouwheer

Familiebedrijf met hart voor transport

Vanaf 1982 zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van getrokken voertuigen. Ons bedrijf is sinds 1997 gevestigd in het logistieke centrum van Nederland: Zeewolde.


Op bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde biedt ons bedrijf volop gelegenheid voor het onderhouden en repareren van alle merken en typen transportvoertuigen. U kunt onder andere bij ons terecht voor APK 1 keuringen, remdiagnosetests van ABS- en EBS systemen van Bosch, Wabco en Knorr. Ook het herstellen van carrosserieschades aan huif-, schuif-, kipper- en koelopleggers, het monteren en repareren van alle merken hydraulische laadkleppen en de levering van traileronderdelen behoort tot onze specialisatie. Bouwheer Zeewolde is servicedealer van verschillende merken en typen huif-, schuif-, kipper-, tank- en koelopleggers

Lees meer over de Historie of neem een kijkje bij ons binnen via de 360 virtuele tour &  Foto impressie

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder