Periodieke Onderhouds Check

Uw oplegger wordt altijd gecontroleerd op de onderstaande punten.
Door uw oplegger goed te onderhouden bespaard u in veel gevallen juist geld, dit omdat goed onderhoud ten eerste zorgt voor minder brandstofverbruik van het trekkende voertuig.
Ook zien we in de praktijk dat stilstand door achterstallig onderhoud veel voor komt en daardoor de kosten door spoed reparaties oplopen.


Wenst u naast de 25 onderstaande punten (zie afbeelding) een nog grotere controle en heeft u specifieke punten die gecontroleerd moeten worden dan kijken we dat in overleg ook voor u na.


Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder