Terug naar het overzicht

Bouwheer Zeewolde bij transport compleet - Hardenberg

Nieuws

Bouwheer Zeewolde bij transport compleet - Hardenberg

Dit jaar kunt u ons weer vinden op de vakbeurs Transport Compleet in Hardenberg.
Graag willen we u  uitnodigen om in de periode van 17 t/m 19 maart een bezoek te brengen aan onze stand! keer staan we samen met Parcisa op stand nr. 525, uiteraard weer met een op klantwens gebouwde tankoplegger. De oplegger (ADR norm L4BH) is voor Kimenai Transport uit Dongen en gaat worden ingezet voor het transport van Adblue.

Mocht u geinteresseerd zijn in onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen voor entreekaarten. 

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder