Terug naar het overzicht

Certificaat duurzaam repareren behaald

Duurzaam Repareren > 3500kg

Bouwheer Zeewolde heeft het certificaat duurzaam repareren 3500kg behaald. Het op de weg houden van een trailer veroorzaakt een veelvoud aan CO2 uitstoot van de oorspronkelijke productie. Het onderhoud kan voor het zelfde geld een stuk millieuvriendelijker. Stichting Duurzaam repareren heeft Bouwheer Zeewolde gecertificeerd met het duurzaam repareren certificaat en is getoetst dat er gebruik word gemaakt van de meest groene oplossingen die economisch haalbaar zijn.

Voor verdere informatie kijk op www.duurzaamrepareren.nl of neem contact met ons op

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder