Terug naar het overzicht

De opnames RTL: Het vergeten kind

Nieuws

RTL: Het vergeten kind

Zaterdag 18 oktober en Zondag 19 oktober zijn er in samenwerking met RTL en Angela Groothuizen op meerdere locaties in Nederland opvangcentra’s bezocht.

RTL bestaat 25 jaar en maakt van deze gelegenheid gebruik om de stichting Het Vergeten Kind te steunen. De oplegger stond vol met spullen en cadeaus voor de vergeten kinderen en hun moeders. Angela had de mooie taak de spullen uit te rijken en aandacht te vragen voor dit mooie doel.

De hele dag door zijn er opnames gemaakt van deze mooie dag waarvan 7oktober op RTL een twee uur durende live show te zien zal zijn vanaf 20:30u. Vrijdag 24 oktober trappen ze af met de actie bij RTL Late Night.

Voor Foto’s: www.facebook.com/BouwheerZeewoldeBV

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder