Terug naar het overzicht

Een zeer geslaagde transport compleet vakbeurs - Hardenberg

Nieuws

Kimenai transport neemt Parcisa ADR oplegger in ontvangst. 

Dit jaar stonden we weer op de Transport Compleet vakbeurs met een schitterende nieuwe parcisa oplegger. De oplegger (ADR norm L4BH) is voor Kimenai Transport uit Dongen en gaat ingezet worden voor het transport van Adblue.

We hebben veel enthousiaste bezoekers ontvangen in onze stand. Geïnteresseerden hebben we kennis laten maken met de nieuwe parcisa opleggers en diensten die wij leveren als een Truck en Trailer Service Company. Het waren drie drukke maar vooral geslaagde dagen en bedanken al onze bezoekers voor hun enthousiasme.

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder