Terug naar het overzicht

Geslaagde Oldtimer Lente Rit

Nieuws

Oltimer rit

De OCV (Oldtimer contactgroep Veluwe) had op Zaterdag 28 maart 2015 weer een geslaagde Oldtimer rit georganiseerd! 's Ochtends stond de koffie om 9.00 uur klaar op de Industrieweg 18 met een mooie rit in het vooruitzicht. Het zonnetje was nog niet te bekennen op deze lente dag maar, de old timers begonnen zich geleidelijk al op op te stellen op ten eerste het terrein waar dan ook de vele bedrijfsactiviteiten van Bouwheer Zeewolde te bezichtigen waren. Ook het terrein van onze overburen Bakker Transport was ter beschikking voor de deelnemers. Het was tijd om de oldtimers te starten om vanuit Zeewolde via Elburg richting ermelo te rijden.  De tussenstop bij Wincoop Autospuiterij en schade was goed geregeld en voor ierdereen was er soep, broodjes en wat te drinken. Hierna vervolgde we onze route naar de finish dat op het nieuwe industrieterrein de Hoef in Amersfoort was. Bij Oldtimerwereld Amersfoort was een mooie collectie luxe oldtimers te bezichtigen. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag, wij hebben er in ieder geval van genoten! : Foto's


Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder