Terug naar het overzicht

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

6 lintjes uitgereikt in Zeewolde

Tijdens de traditionele lintjesregen in Zeewolde zijn zes inwoners koninklijk onderscheiden.
Personen die zich inzetten voor de samenleving kunnen een Koninklijke onderscheiding krijgen. 

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.

De heer W.C. Bouwheer (67 jaar)

Al sinds 1979 zet de heer Bouwheer zich in voor verschillende verenigingen, stichtingen en evenementen. Opvallend is het grote aantal bestuursfuncties die hij momenteel op vrijwillige basis uitoefent. Zo is hij bestuurslid bij de Bedrijfskring Zeewolde, bestuurslid van de Watersportvereniging Zeewolde, voorzitter en adviseur van de Stichting Bedrijventerreinen, ambassadeur van de gemeente Zeewolde, lid van de projectgroep Bedrijven Investeringszone.

Zijn inzet als bestuurslid van de bedrijfskring en ambassadeur van de gemeente Zeewolde is noemenswaardig. Zo bezoekt hij regionale bijeenkomsten over de verdubbeling van de Gooiseweg, de problematiek rond de Nijkerkerbrug en de ontwikkeling van de luchthaven Lelystad. Bij landelijke transport- en logistiekbeurzen promoot hij de gemeente Zeewolde in zijn stand.

Daarnaast is hij als vrijwilliger betrokken bij diverse dorpsevenementen in Zeewolde en levert hij materiële ondersteuning aan evenementen als de Z tot Z-tocht, de nieuwjaarsduik van de Rotary en het Oranjefeest. Ook bezoekt hij nog jaarlijks de hoogste klassen van alle basisscholen in Zeewolde met truck en oplegger om de leerlingen uitleg te geven over de ‘dode hoek’.

Het Kapittel van de Civiele Orden kwalificeert de heer Bouwheer als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder