Partners

Duurzaam Repareren

Carrosserie NL

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.

Bandenspanning controle:

Bandenspanning controle is een simpel voorbeeld hoe uw kunt bijdragen aan een duurzamer milleu.
Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u ook onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Bij een te lage spanning heeft u een slechtere wegligging en remgedrag, er is een grotere rolweerstand, wat een hoger brandstofverbruik tot gevolg heeft en dit is wat we willen voorkomen. Bovendien is de kans op een klapband groter omdat de band warm wordt.
Daarom geldt bij Bouwheer dat bij elke beurt van uw oplegger of truck de bandenspanning word nagemeten.

Roetmeting waardes

De meeste trucks die tegenwoordig voor onderhoud komen zijn uitlees baar met software.
Bouwheer Zeewolde beschikt ook over deze software en de waardes van een roetmeting worden (indien mogelijk) altijd gecontroleerd met de waardes die zijn toegestaan. Door deze software kunnen wij verzekeren dat uw truck het milleu niet onnodig vervuilt. Indien gewenst hebben wij ook de benodigde apparatuur om de daadwerkelijke roetwaardes te controleren.

Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Gemeente Zeewolde 40 Jaar


Lees verder

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder