Schadeherstel

Carrosserie schadereparatie

​In onze moderne werkplaats, voorzien van Josam richtvloer en 13.2 ton portaalkraan, zijn wij met onze goed opgeleide vakmensen in staat om alle mogelijk schades aan koel- huif- en schuifzeilopleggers vakkundig en snel te repareren onder fabrieksgarantie.

Schadeherstel van koelpanelen
Een specialisme bij Bouwheer is schadeherstel aan koelopleggers (geïsoleerde carrosserieën) zoals b.v. Schmitz-Cargobull met Ferroplast panelen. Zoals te zien op de onderstaande foto's worden de schades weer hersteld door ervaren monteurs die al meerdere jaren werken met deze materialen. Wij verrichten zelfs complete zijwand reparaties.

Schadeafwikkeling
Een correcte begeleiding in de expertise en schadebegroting is bij ons vanzelfsprekend een feit. Vanuit het verhuurdepot op ons terrein kunnen wij voor een vervangende oplegger zorgen.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct: 
+31 (0) 36 521 83 83


Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder

Bouwheer te zien in RTLZ Uitzending Doe Maar Duurzaam

Zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL Z : Transport en duurzaamheid lijken soms haaks op elkaar te staan. Toch zijn er in deze sector veel duurzame mogelijkheden. Bouwheer Zeewolde vertelt in Doe Maar Duurzaam hoe met onder andere one way trucking wordt bijgedragen aan de duurzaamheid in de transport en logistiek sector.
Lees verder

Bouwheer Zeewolde bijna verdubbeld in capaciteit

De verkoop van nieuwe opleggers in Nederland heeft de laatste jaren weer te maken met een flinke groei , operatief zijnde in deze markt bereik je dan snel de maximale capaciteit. Op het bedrijventerrein hier in Zeewolde bevinden zich vele transportondernemingen. Zo hebben we een tijdje de voormalige werkplaats van Wolter Koops ter beschikking gehad. We hebben daarna besloten tot genoemde uitbreidingen, die hier op het huidige terrein in Zeewolde zijn gerealiseerd. Vanwege de uitbreidingen op de huidige locatie gaan we onze parkeercapaciteit elders op het bedrijventerrein uitbreiden zodat we straks over zo’n 8500 vierkante meter parkeerruimte beschikken.’’ Maar de uitbreiding bij Bouwheer leidde tot nog meer maatregelen. ‘’Het magazijn is uitgebouwd, beter toegankelijk en logistiek verbeterd. Verder hebben we de werkplekken, ook de bestaande, van beter natuurlijk licht voorzien, waardoor het in onze werkplaats nog prettiger werken is.
Lees verder