Schadeherstel

Carrosserie schadereparatie

​In onze moderne werkplaats, voorzien van Josam richtvloer en 13.2 ton portaalkraan, zijn wij met onze goed opgeleide vakmensen in staat om alle mogelijk schades aan koel- huif- en schuifzeilopleggers vakkundig en snel te repareren onder fabrieksgarantie.

Schadeherstel van koelpanelen
Een specialisme bij Bouwheer is schadeherstel aan koelopleggers (geïsoleerde carrosserieën) zoals b.v. Schmitz-Cargobull met Ferroplast panelen. Zoals te zien op de onderstaande foto's worden de schades weer hersteld door ervaren monteurs die al meerdere jaren werken met deze materialen. Wij verrichten zelfs complete zijwand reparaties.

Schadeafwikkeling
Een correcte begeleiding in de expertise en schadebegroting is bij ons vanzelfsprekend een feit. Vanuit het verhuurdepot op ons terrein kunnen wij voor een vervangende oplegger zorgen.

Neem contact op met de werkplaats voor het maken van een afspraak of bel direct: 
+31 (0) 36 521 83 83


Bel mij terug


Uitgelicht

Bouwheer heeft zijn eerste eigen app ontwikkeld voor zowel IOS en Android. Ondertussen verzorgen we de opbouw en het onderhoud van meer dan 3.

Lees verder


Laatste nieuws

Nieuwsbrief European Trailer Care


Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lees verder

Truckfabrikanten willen super-LZV’s door heel Europa

De Europese truckfabrikanten willen graag dat er een duidelijk beleidskader komt om 25,25 meter en 32 meter lange LZV’s op brede basis in Europa in te voeren. Fabrikantenkoepel ACEA deed die oproep tijdens een evenement maandag in Brussel.
Lees verder

Wout C. Bouwheer Sr. Ontvangt Lintje

De Lintjesregen is dit maal gehouden in Paviljoen De Verbeelding In Zeewolde.
Lees verder